Aloitin Wilmalle maahan menon opettamisen. Hyvin yksinkertaista, namit käteen ja nyrkki maahan... joo joo, ku olisin tajunnu laittaa hanskan...

Ensin istui ja otti kontaktin, tietenkin, sitä on vahvistettu paljon viime viikkoina. Luopuminen on opetettu myös, joten eteenpäin tai vatsan alle liuvuttaminen ei tehonnu. Houkuttelin nyrkki auki kättä heiluttaen, jotta sain neidin liikkeelle. Sit kun pikkasen härnäsin, alkoi turhauman kautta käden kaapiminen ja samalla venyttelyn kautta maahan meno... ja naks, breakthrough! Hymy. Ja sama uusiks. Kun alkuun päästiin oli oppiminen nopeeta.

Kolmen toiston jälkeen ei tarjottu enää muuta, heti alkaa kuopiminen ja siitä maahan. Kädet vaan on kovilla... alussa kun kuovittiin kättä! Muutaman jakson jälkeen kuopiminen siirtyi lattiaan, venyttely jäi pois ja maahan meno oli systemaattista.

Myöhemmin otin toisen periodin. Nopeesti muisti homman nimen, kättä kaavittiin vaan kerran (onneksi!!), lattiaakin vain muutaman vedon. Neljännellä Wilma teki ensimmäisen suoran maahan menon .

Tässä oli kyllä kädet naarmuilla (ja sattuu ihan vietävästi! hammasta purren meni), mutta alusta asti mennään maahan suorilta jaloilta! Jos homma jatkuu näin, kannatti kivun kestää Nauru.