Huomaan olevani aina muutaman päivän jäljessä tapahtumista.

Wilma aloitti HVK:n pentukurssilla tiistaina. Kurssi alkoi hyvin, saatiin päivän tavote täyteen heti alussa. Neiti haukkui alussa toisia koiria pikkasen ja karvat nousi taas pystyyn. Hetken ihmettelyn jälkeen tyttö rauhottui ja olisi mielellään leikkinyt kavereiden kanssa. Lopulta sain hyvin kontaktia, eikä toisista koirista oltu enää moksiskaan.

Pennut tuli kentälle yksitellen, lyhyitä pätkiä. Ei pikkuiset vielä pysty keskittymään paria minuuttia enempää. Vieressä oli myös BH kurssi, joten häiriöäkin kentällä oli. Ensin otettiin pari pätkää kontaktia. Tätä on tehty kotona paljon, joten kun Wilma omalta touhotukseltaan ehti, tarjottiin kontaktia erinomaisesti. Katse pysyi namien välissäkin Hymy. Ja lelun kanssa autolle.

Toisella kierroksella oli luoksetulo. Vetäjä piti pentua kiinni, kun omistaja juoksi karkuun kutsuen. Intoa puhkuva Wilma tulikin lujaa mamman luo ja patukkaan kiinni. Taas leikkimällä autoon. Tytöllä loksahti monttu auki, kun vein luoksetulosta leikkimällä autolle, olis halunnut lisää! Jäi hyvä muistikuva Silmänisku.

Tunnit lopetetaan aina luoksetuloon ja sehän meille sopii! Tälle uteliaalle ja rohkealle tytölle luoksetuloa jahkataan toooodella paljon Nauru.

Varsin hyvä tunti!