Laitoin pojan sit heti koetukselle tauon jälkeen. Intoa oli niin hyvin et otin kaikki liikkeet, myös esteet.

Kaikki liikkeet meni hyvin, luoksetulo oli tosi nopee. Meinas törmätä minuun kunnolla, mut jarrutti viime hetkellä. Esteet ei sit ollu loistavia, ylläri. Hypyssä kiersi kapulan kanssa takas, menin vastaan ja laitoin hyppäämään. Toinen hyppy oli sit hyvä. A-este kans kierrettiin ekalla takas ja taas laitoin kapulan kanssa kiipeemään. Toka A oli sit tosi hyvä... mut mä mokasi lopun. Kapulan luovutuksen jälkeen Kamu kiersi perusasentoon ennen aikojaan ja aloin sitä korjaamaan... mikälie oikosulku mulle siinä tuli. Heitin kapulan uusiks maahan ja komensin tuomaan, mut ei siis esteen kautta. Käytännössä Kamu siis ei saanu palkkaa hyvästä esteestä, vaan metrin tasamaanoudosta. Tiedän, olen idiootti

Eteen meno oli nopea. Komensin maahan, mut putos vasta tokalla käskyllä. Pysyi kuitenki maassa kunnes ehdin juosta pallon kans luokse. Sit pidettiin loppubileet Nauru.

Ihan hyvä reeni pitkän tauon jälkeen ja Kamulla oli hauskaa. Käytiin vielä lenkillä ja poitsu joutu tiukkaan paikkaan frisbien heittäjien kanssa... ne frisbiet kun ei ollu Kamulle Silmänisku. Takajalat vaan tärisi kun poika pidätteli itseään. Leikittii sit vielä pallolla, kun Kamu niin hienosti jätti lentävät frisbiet rauhaan Hymy. Hieno mies!