Otin Kamulle pihalla tottista nakilla... juu ei. Kyllähän se tekee, mut kun ei se ruoka motivoi, vaikka on ahne viime aikoina ollutkin.

Perusasentoa ja vauhdikasta seuraamista. Eniten innostui luoksetulosta ja siinä olikin todella tiivis Hymy. Kyllä Kamu tekee hyvin, mut ei ole niin intensiivisesti mukana, kuin olis lelulla. Pojalla on taas antura rikki ja sitä pikkasen varoo, joten en voi riekuttaa lelulla. Muuten into nousee ja maa tärisee kun Kamu ottaa ilon irti... ja siinä samalla teloo anturaa lisää rikki.

Huoh... on ollu epäonnen kesä KamuAnselmilla. Onneksi poika nauttii elostaan ja saa paljon metsälenkkejä sekä pääsee purtsille juoksemaan. Ja loma on aina tehnyt Kamulle hyvää.

Wilma kiihtyi sisällä (vaikkei ollut näköyhteyttä) Kamun tottiksesta sen verran et leikin likan kanssa patukalla. Meinas ottaa hatkat patukan kanssa, mut tuli kuitenkin innostettaessa takas ja leikki jatkui. Palloon vaihto toimi suht hyvin, tosin pari ekaa kertaa yritti ottaa molemmat suuhun... tietenkin Silmänisku