Eilen jatkui HVK:n pentukurssi. Paikalla oli taas vaan 3, kurssilla pitäis olla 7 Yllättynyt. Itsekkin sain peruutuspaikan.

Ensin katsottiin missä mennään kontaktin kanssa, Wilman kanssa se on hyvässä jamassa. Ja oppia alettiin jatkamaan eteenpäin. Vasemmalla jalalla käännös oikeaan, jolloin pentu ohjautuu sivulle. Namit tietty oikeassa paikassa. Tämä on tuttua Wilille, joten neiti pamahti perusasentoon oikeen hienosti. Kehuja saatiin hyvästä kontaktista ja oikeasta perusasennosta. Nyt pitäisi jatkaa parin metrin seuraamisiin... niitäkin on kyl jo tehty, älkää kertoko kellee .

Kun osallistujia oli vähän, otettiin lisää toinen kierros ja uutta kehiin... sivulle siirtymistä. Wilmasta tulee kiertävä, joten akrobatialla oli eilen käyttöä. Namilla ohjaus polvitaipeesta ja palkka sivulla. Ekalla onnistuin itse sotkeutumaan käsissäni ja ohjasin Wilman jonnee aivan muualle. Mutta kun pari onnistumista saatiin, alkoi homma luistaa. Tyttö jopa korjasi itsensä oikeaan perusasentoon kun meinasin palkata väärästä paikasta... aika taitava tyty .

Loppuun taas luoksetulo ja leikillä autoon. Ylpeä ja iloinen oli pikkulikka patukkansa kanssa, kannettiin häntä heiluen autoon asti. Parkipaikalla otettiin vielä käsittelyä. Hinosti Wilma seisoi paikoillaan namia syöden kun vieras tutki läpi. Hampaatkin satiin katsottua oikein mallikelpoisesti... mamma on ylpeä vaavasta .

Kotiin saatiin samat hommat läksyksi ja ohjeet pepun käytön harjoituksiin. Koetan illalla tehdä "kujan" mistä pakitetaan pois. Katsotaan miten menee.