Pennelit pääs tänään tutustumaan esteisiin.

Hyppyeste oli n. 30cm korkea. Ensin tutustuttiin telineeseen ja nopeena tyttönä Wili hyppäs itekseen yli. Oli taas niin kiire tekeen kaikkee, ettei oikeen ehtinyt ajatella yhtäänSilmänisku. Varsinaisessa ohjatussa hypyssä touhotettiin aluksi niin että, varpaat hipas telineen reunaa ekalla kerralla. Apuohjaaja nakkeineen esteen toisella puolen oli niin houkutteleva, et tuli Wilmalle kiire hypätä Nauru. Nopeesti oppi homman nimen ja pari kertaa mentiin edes takas.

A-este laitettiin tooodella matalalle, pikemminkin kumpu. Taas ensin tutustuttiin ja sit apuohjaajan avulla yli. Ekassa ohjasin ensin itse esteen päälle ja siitä apuohjaaja otti kakaran huoviinsa, takas tultiin jo itsestään kun näki nakin kädessäni esteen päällä. Muutama edestakas ylitys ja autoon. Tämäkin meni hyvin, olis Wilma tehny enempikin.

Luoksetulo oli kunnolla häiriön alla. BH-kurssin koirat ja toinen pentu laajalla kaarella pennun vieressä ja siitä lähti luoksetulo. Ei epäillystäkään tullaanko mamman luo... kyllä ja todella lujaa. Jäätiin kaareen leikkimään ja ottamaan kontaktia kaikkien koirien tehdessä saman. Lopuksi otin vielä Wilman kovasti tarjoamaan perusasentoa ja seuraamista ja leikkien taas autoon patukka suussa.

Viimeinen kerta onkin vasta elokuussa. Saadaan kotiläksyjä ja enempi aikaa harjoitella.