oltiin eilen tottistelemassa. Kamulla vaatimus reeni. Olin pahalla päällä ja vaadin esteet hyvin. Hyppy meni hyvin, olin aika tiukkana. Annoin vielä hyppy käskyn noudon jälkeen, ettei kierrä. Ja yli tultiin.

A-esteellä heitin kapulan ihan harakoille ja huomasin vasta kun Kamu oli pari kertaa palannut ilman kapulaa . Ekoilla kiersi takas ja lopuks tuli esteen yli ilman kapulaa. Ja eikun heitto uusiks. Nyt tuli esteen hyvin ja nouto onnistui.

Ja anteeks Riitta raivosta, oli pinna liian kireellä, myönnän!! Otin sit loppuun vaan eteen menon kun koirakin alkoi mua rauhottelemaan.

Wilin otin vasta jonki ajan kulutua, olin jo rauhottunu. Meidän reeni meni kontaktin hakemiseen ja et sain huomion itseeni toisesta pennusta. Reeni loppui hauskaan (ja vauhdikaaseen) luoksetuloon. Otin Wilmalle vielä myöhemmin liikkeitä, ilman häiriöitä. Perusasento, maahan ja pikkasen seuraamista, hienosti toimi.

Käytiin viel lenkillä ja saatiin yksi koiraohitus (vaan!). Istutin tien laitaan ja rauhassa syötiin mahaa. Wilma ei oikeen rentoudu ohituksissa, joten menen aina sivuun jotta tilanne ei pahene. Lentävien frisbien kanssa jousuin sit jo antamaan komennon ja pokkana vedin pois tilanteesta. Heti kun kiinnitti huomion minuun, palkkasin. Lopulta mentiin autolle frisbien ohi hyvällä kontaktilla Hymy.