Olipas taas pitkä puhelu Tiinan kanssa... kiitos Tiina avusta Hymy. Sain heti inspiraation Wilmalle ottaa tottista ja aloittaa seuraamisen opettaminen systemaattisesti. Tähän mennessä olen ottanut vain satunnaisia askeleita ja vahvistanut enempi perusasentoa. Tosin Wilma tarjoaa lenkillä paljon ihan kunnon seuraamista ja siitä olen aina palkinnut...

Ensin perusasentoon ja otin siinä muutaman pätkän kontaktia. Sitten imuttamalla liikkeelle, kun oli hyvin "seuraa" ja palkka. Muutaman toiston jälkeen pyrki vahvemmin oikeaan paikkaan, myös tauolla, kun hain lisää nappuja.

Aluksi otin vain yhden pätkän ja namit ja tauko. Jäi kuitenki sivulle odottamaan lisätoimintaa, vaikka vapautin iloisilla rapsuilla . Fine... otetaan sit. Perusasento, seurautus imuttamalla ja palkka. Jäin paikalleni, niin jäi Wilmakin... uus pätkä heti perään (tietty kehuja välissä paaaljooon). Näitä ehdin tehdä kolme ja tuli seinä vastaan. Sen enempää ajatelematta käännyin vasempaan... ja Wilma kiersi oikealle ja pamahti perusasentoon ... nyt lyötiin mamma ällikältä... onneks oli viel nameja kädessä ja sain bileet pystyyn.

Kiertämistä on harjoteltu paljon ja sujuu tosi hyvin, apuja olen vähentänyt. En kyl odottanu täyskäännöksessä kiertämistä... tais olla aika hyvä vahinko Nauru, mut erittäin mallikelpoinen vahinko Silmänisku.

Tämän likan kanssa tottis on kyllä sika hauskaa ja yritän kokoajan ylläpitää Wilman tarjoamia toimintoja. Saatte sitte haukkua mut pystyyn, jos tämän tottiksen munaan!!