Viimeinen tunti pidettiin tiistaina. Katsottiin miten on pennelit edenneet. Mielestäni en ole Wilman kanssa juurikaan tottista tehnyt... mut kuitenki se on edennyt . Muisti ei pelaa...

Katsottiin jokaiselle (meille kahdelle rohkealle jotka olivat ilmestyneet paikalle ) ne asiat jotka omistaja halusi. Wilman kanssa tarkistettiin seuraaminen, jota olen kyl harjotellu. Lisäksi maahanmeno, joka kotona sujuu hyvin, vieraassa paikassa on viel pikkasen kaavittu käsiä. Luoksetulo taas loppuun, niin että toinen pentu on vieressä.

Wilman kontakti on parantunut entisestään, katse pysyy silmissä vaikka namikäsi menee sivulle perusasennossa tai vaikka Wilman eteen. Kokeiltiin siis seuraamista sekä imuttaen, niin et käsi nousee välissä ja kokonaan ilman imuttamista. Ja tuntui toimivan paremmin kokonaan ilman imuttamista Yllättynyt. Kouluttaja oli sitä mieltä että kontakti on niin vahva et hän lähtis kokonaan liikkelle ilman imutusta... vauva-askelin. Tätä sit tein muutaman pätkän... uskomattoman hyvin pysyi liru oikeassa paikassa!

Maahan meni hyvin, ei kuopimista ja suorilta jaloin. Pysyi myös hyvin maassa kunnes vapautin (muutaman välinamin ajan). Luoksetulo on jälleen vauhdikas... mamma voitti vieressä leikkivän kaverin .

Hyvällä mallilla siis on WilmaElviiran tottis!