Otin eilen Taliin mukaan Wilman ja Topin. Toivo pääs lenkille ja treffas sosiaalistamislenkillä olevia pentuja (Amerikan Akita). Vanha herra ojensi topakasti innokkaita kakaroita . Suloisia palleroita olivat. Wili jäi nätisti autoon syömään luuta, pari vikinää ja sit hiljeni. 

Wilmalla otin ensin seuraamista ja perusasentoa, ei muita koiria kentällä. Pätkät ovat kentällä vain kaksi askelta, mut ne menee hyvin. Kotona ollaan edistytty jo muutamaan metriin. Aika hyvin on perusasento mennyt takaraivoon, itsenäisesti eilen hakeutui oikealle paikalle... Jee eka tavote täys! Muutama hyppyharjottelu otettiin myös. Kolme lautaa esteessä ja kaveri toisella puolen palkkaamassa. Hyvin hyppii. Välissä autoon lepäileen ja muut koirat kentälle.

Otin vielä myöhemmin toisen koiran suorittaessa Wilmalle paikalla makuuta. Makuulla syötiin iltaruoka. Hyvin pysyi maassa eikä kiinnittänyt etäämpänä olevaan koiraan mitään huomioa. Tästä se alkaa .

Lenkillä oli taas tutut häiriöt frisbien heittäjistä. Alussa ei meinannu millään mennä ohi, mut loppulenkistä mentiin jo kontaktilla . Nuo ohitukset on Wilmalle vieläkin vaikeita, ei meinaa edes maha auttaa, kun on liikaa intoa. No, harjotusta vaan, kyl se siitä!