Eilen oli oikeen kunnon reenipäivä, aamulla haku ja illalla tottis. Wilma oli haussa mukana vaan tallaamassa ja sai riekkua kaverin koiran kanssa.

Kamulle otin kolme pistoa, keskityttiin käytökseen ukolla. Jokaisessa palkkauksessa vaadittiin paikalla makuu nätisti, eli aina kun Kamu toi pallon takas, heitettiin vasta kun makas paikallaan. Sen toimi hyvin ja tarjos makuuta nopeesti. Haukutin ensin itse liinan avulla. Hallinta oli myös tiukkaa, Kamu kun on yrittänyt pomottaa viime aikoina . Nyt jouduin aika kovasti muistuttaa kuka on pomo. Mut radalla olikin sit kuulolla, eikä motivaatio ainakaa pudonnut ojennuksesta !

Eka oli umppari, joka tuotti vähän vaikeuksia... Kamu pyöri piilolla ja haukku irtosi aika vaikeesti. Toinen kulma oli sit helpompi, tosin eka tehtiin oma ympyrä keskeltä rataa. Tokalla meni sit suoraan. Pikkasen sahas haukun aikana, mut ei koskenut. Palkassa oltiin tarkkana, et on maassa kun saa sen. Kolmannella käyttäydyttiin jo paremmin.

Illan tottis oli Kamulle sit riekkumista ja hauskan pitoa. "Tanssittiin" vähän ja pidettiin hauskaa. Into nous ja luoksetulossa yritti taas kaataa mamman kumoon. Jättöliikkeet toimi ja tasamaanouto oli nopea. Eteenmenossa vietiin yhdessä pallo ja sit juostiin taas niiiiin sika lujaa . Kamulla oli hauskaa ja minä sain tuloksena kunnon vekin ja mustelman käteen, kun nostin pikkasen liikaa... oma moka .

Wilman tottis sisälsi muutaman pätkän seuraamista ja perusasentoa. Pari maahan menoa ja maassa pysymistä. Leikittiin paljon ja loppuun taas iki-ihana luoksetulo. Tyty oli onnellinen patukkansa kanssa . Toiset koirat ei tänään häirinneet Wilmaa yhtään ja liikkeet meni erinomaisesti.

Kerrassaan aktiivinen ja hyvä päivä .