En ole pitkään aikaan kirjottanut miten Wilman tottis etenee. Pihalla on paljon tehty pienissä erissä ja esitystä on tullut.

Seuraamisessa ei oikein editystä meinannut tulla. Ajattelin jatkaa imuttamista vielä pitkään, kunnes löysin taika-aseen... possun kieli . Katille iso kiitos vinkistä! Sillä sit tehdään ihan mitä vaan ja tarjonta alkaa olla aika laajaa. Tätä intoa sitten käytin seuraamisessa. Innostin ensin pyörimällä (Kamulta tuttua tanssia) ja lähdin suoraan seurauttaan. Into nousi nopeesti ja seuraamisesta tuli todella iloista. Eihän se teknisesti hienoa ollut, mutta tällä sain motivaation nousemaan todella hyvin. Tän jälkeen pelkkä liikkeen alotus (palkkana kieli) nosti saman motivaation ja rauhallisesti sain tekniikkan taas tarkaksi . Sekavaako?? Ei suinkaan ...

Perusasento on vahvassa ja se tuottaa vieläkin pikkasen hanakaluutta luoksetuloon. Mutta sen olen oppinut ohjaamaa oikein, jotta neiti tulee suoraan. Tätä on kyllä tehty todella vähän. Perusasento taas on hiano ja sitä tarjotaankin aika paljon .

Uutena edistyksenä on saatu maahan meno. Olen ottanut käskyn mukaan ja siedättänyt käden pois. Nyt Wilma menee maahan suorilta jaloilta käskyllä. Tätä on tehty vähän joka suunnasta ja etäisyyksiltä. Homma toimii niin hyvin, että olen ottanut etäkäskynä myös. Leikkiessä Wilma tarjoaa maahan menoa muutaman metrin päästä ja saa siitä ilosta lelun.

Paikalla makuu on alotettu sisällä iltaruoan vaatimuksena. Kippo maahan ja likka makuulle, pisin aika on vasta 10s, eikä sitä oteta kun harvoin. Pääsääntösesti vaadin 3-8s. Hiljaa hyvä tulee, vai miten se meni .

Noudon aloitin uudestaan alusta. Pääsääntöisesti Wilma kantaa ja tuo tavaroita minkä kerkiää, mutta sanaa en onnistunut siihen yhdistämään. Nopea tyty onnistui välillä kääntymään poispäin, juuri kun sanaa vahvistin, eikä siinä sitten edetty kauhean pitkälle. Aloiti homman siis alusta uusin voimin shapeing-tekniikalla. Nyt ollaa edetty kuljettamiseen, tavarana olen käyttänyt hansaa. Hmm... jännä sinänsä että esineruutua ollaan pari kertaa otettu ja siellä esineet tuodaan kyllä lujaa vauhtia mammalle .

Istuminen  osataan ja sitä olen pikkasen yrittänyt nopeuttaa. En kuitankaan sekota maahan opettamisen kanssa samaan aikaan istumista.

Siinä WilmaElviiran pihatottis .