Tiistaina alkoi meillä agi kurssi. Hypättiin suoraan alkeisjatkoon ja haastetta saatiinkin heti sopivasti.

Päivän aiheena kepit ja valssaus. Molempia on otettu, valssausta vaan en aiemmin tunnistanut nimellä . Kepit ohjasin aluksi taas oikeen reilusti... eli liikaa. Tuttu kommentti, älä häiritse koiraa . Kunhan sain ohjauksen toimimaan, meni Wilma hienosti kepit itsestään. Kättä vedin vain keppien vierellä jaa palkka vasta lopuksi. Eilotin keppejä ken tällä uudestaan... ei kyl menny niin hyvin. Aina jäi lopussa vähintään yks pujotus väliin, ohjauksella sain sit menee oikein. Mitäköhän minä oikein siin taas tein .

Harjoitusten välissä laitoin Wilman kiinni kentän laidalle varjoon. Hetken päästä alkoi vikinä ja pyörintä. Ajattelin neidin purkavan intoaan tuttuun tapaan. Sit alkoi maan kaavinta ja kauhee hyöriminen. Olin huomaamattani laittanu neidin kiinni muurahaispesän liepeille . Mahtoi polte olla aika kova kun mahaan purivat. Yritin vedellä pyyhkiä pahinta poltetta ja helpottaa oloa. Tän jälkeen mentiin valssaus harjoitukseen ja tais polte tuode vähän lisävauhtia treeniin.

Valssaus otettiin neljän hypyn (neliönä) ja putken radalla. Pihalla alotettu ohjaus harjoitus on ollut hyödyksi ja esteiden kiertokin sujui aika hyvin. Putkeen ohjaus taas jostain syystä ei toiminut. Mutta muutaman kerran mentiin koko rata täysin oikein ja sujuvasti . Loppuun vielä siivekkeiden kierto harjoitus, joka olikin tuttua hommaa Vilille.

Varsin hyvä kurssialotus. Porukkaa oli vain kaksi koirakkoa meidän lisäks ja kouluttaja on varsin selkeä, vaativa ja hyvä... mun mieleen siis . Ens kerralla katson tarkemmin mihin koiran jätän, ettei kukaan pääse pientä puremaan enää yhtään! Kotimatkalla käytiin sit uimassa, jotta sai masulle viilennystä. Yöksi kyytabletti ja neiti sai nukuttua rauhassa. Aamulla ei muurahaisten hyökkäyksistä ollut enää jälkeäkään.