Kerran on käyty kentällä ekan kurssitunnin jälkeen. Valssausta harjoteltiin ja taidettiin sitä vähän oppiakkin jo. Oikealle tulo ei meinannut Vilmalta onnistua, joten oikealle valssauksessa mentiin aina seuraavaa estettä päin. Eli piti opettaa erikseen oikealle tulo. Nyt se lakaa jo sujua ja valssauksen opettelu jatkuu. Piritalle iso kiitos avusta ja opeista .

Toinen kurssi kerta oli viikon alussa ja taas saatiin uusia ohjausoppeja. Nyt oli vuorossa eteenmeno ja sylkkäri. Eteenmenossa oli kaksi hyppyä ja kaveri piteli lelua toisella puolen. Ei siinä tarvinnu muuta kun antaa lähtölupa ja likka ampas hyppyjen yli patukkaan kiinni . Sylkkäri saatiin kotiläksynä ja sit onki harjoteltu pitkin viikkoa, hyvin sujuu. Keinua alotettiin myös, kouluttaja laski hitaasti alas kun koira oli päädyssä. Palkan sai kun keinu oli maassa ja neiti pysyi kontaktilla. Hyvin meni sekin, vauhti vaan meinas välillä vähän nousta. Tässä oli käytössä lätkä, joka olis nyt tarkotus aivopestä paremmin. Kontaktit tullaan opettamaan siis lätkän avulla. Tunnin loppuun tehtiin ovaalin muotonen rata jossa oli hyppyjä ja putki. Molempiin suuntiin mentiin pariin otteeseen melkein kaksi kierrosta. Paljon mun ei tarvi Vilmaa ohjata, hakee esteet aika hyvin itsestään. Selvästi neiti nautti kun sai päästellä kunnolla höyryjä . Kotona siis harjotellaan ens viikon tuntia varten sylkkäriä, lätkää ja edelleen sitä valssausta.

Eilen käytiin kaverin kanssa myös kentällä. Hanna teki meille piiikkasen haastavan radan (ainakin näin alottelevalle, en osaa edes selittää millanen se oli)... mulla meinas mennä omat suunnat sekasin ehkä miljoona kertaa. Mut päästiin molemmat radat hienosti... lopulta . Vilma kyllä tuntui osaavan homman, kunhan mä en munais joka käänteessä. Keppejä harjoteltiin kans... ja jatketaan harjottelua. Nykyään jää lopusta aina pari keppiä väliin. Jotakin mä siinä teen, vaan kun en tiedä mitä. Jatkamme siis keppi harjoituksia myös . Suur kiitos Hannalle hyvistä treeneistä ja neuvoista!