Viime torstaina kävin molempien kanssa kentällä. Saatiin molemmille häiriöä ja se teki ainakin neidille hyvää. Tosin autossa räyhääminen sai uusia ulottuvuuksia, kun koiria lappas auton vierestä jatkuvasti. Kamu rähjää jos Wili on autossa, muuten on hiljaa. Ja Wilma taas... no se vähä haukkuu .

Wilperi pääs kentälle ensin. Otin vain kontaktia, seuraamista ja jättöliikkeitä. Alku meni kontaktiharjoituksilla, häiriö koira oli todella mielenkiintoinen. Mutta muisti palas nopeasti ja sit keskityttiin töihin. Seuraaminen meni hienosti, parani edetessään. Isutminen hyvin ja maahan meno avulla. Paljon leikittiin ja patukan kanssa autoon. 

Kamu sit palas tauolta ja pirulauta... mies teki elämänsä tottiksen . Intoa ihan  sikana, todella hyvää tottista vuoden tauon jälkeen. Tein täyden sarjan, ainoastaan seisominen tarvi avun. Noudot otin kaikki ja ne meni täydellisesti . Eteen menoon vein pallon ja vauhti oli kyl hurja. Mamman lakat on jälleen kehissä ... hmm, ehtisköhän sitä metsäänkin joku päivä... jahka koulu-työ aikataulu helpottaa.