Eli se Ninnun afikurssi on ohjaustekniikkakurswsi. Eritäin hyvä meille hei opettelun alkumetreille! On huomattavasti helpomapaa opetella teknikat kun on heti alusta asit joku joka kertoo miten jokin tehdään... ja MIKSI!

Tunti II: Ninnun tilalla vetäjänä oli Teemu. Rataa ei edes yritetty tehdä, vaan ohjaukset. Påäivän teemana oli takaaveto ja niisto. Saatiin Teemulta erittäin tarkkaa opetusta ohjaukseen ja kyllä joutui neiti keksittymään... niinkun minäki .

Tunti III: neljän pisteen rata, pakkovalssia, takaaleikkausta, puolivalssia... ja kaikkee muuta. Usemapi koira radalla yhtä aikaa ja 10min/rata. Esitystä tuli ja ohjaukseen tarkennusta isoista linjoista pieniin ranneliikkeisiin.  Ninnun ohjeistuksella muuttui koiran hypylinjat ihan silmissä. Sainkin kommentin... koira menee tosi hyvin vaikka mun ohjaus on ihan hanurista . Mut voi, kun sain ohjauksen kuntoon meni Wilma vielä paremmin! Niin intensiivistä olio meidän oppiminen et jätin vikan radan tekemättä, ei jaksanu keskittyä vaikka joka radan välissä oli tauko.

Huh... kyl tuolla oppii paljon, suosittelen. On hintansa veroinen .

Ratapiirroksia ei ole viel konella... lisään myöhemmin.