Vekoran jnärjestämä agi-ilta pidettiin 10.12 kouluttajana Anne-Maria Riihimäki. Erittäin tehokasta opetusta ja vaihtoehtoisia ohjauksia käytiin illan aikana paljon. Monet tekniikat oli jo tuttuja Ninnun tunneilta, mutta niiden soveltaminen rataan olikin hankalaa. Vielä mulla ei välähdä rataan tutustumisessa mikä ohjaus mihinkin sopii... mut hiljaa hyvä tulee .

Radasta me jätettiin kepit tekemättä ja keinuakin harjoiteltiin yksistään. Ne ei ole vielä niin varmoja että rataan voisi yhdistää. Haastavin ohjaus oli ehdottomasti hyppy nro 14! Tavotteena oli saada hypystä tiukka ilman turhia kaarroksia, eli ohjauksen ajoitus oli tärkeää. Sitä hinkattiinkin aika paljon ja saatiinkin se menemään jotenkuten, mutta kotiläksyksi se jäi.

Wilma onnistui vetämään radan aikan lipat oikeen kunnolla. Oli juossut palkan perään jonka kouluttaja heitti lennosta. Oika jalka liukastui käännöksessä ja oikea lapa viisti maata muun kropan ollessa suorassa. Treenin jälkeen käveli epäpuhtaasti ja hoidin kylmällä illan aikana. Ajattelin vian olevan jalassa ja kävely palautuikin nopeasti normaaliksi. Viikonlopun sai olla vähemmällä liikunnalla ja neiti vaikutti olevan kunnossa joten menin maanantaina treeneihin. Pieniä ohjausharjoituksia hypyillä ja taas veti neiti lipat. Samalla tavalla kun perjantain koulutuksessa, nyt ihan itsekseen ilman mitään kiihokkeita. Ja taas hoidettiin jalkaa, ei ontunut, mutta käveli epäpuhtaasti. Hetken selvittelyn ja kavereiden ohjeiden jälkeen tajusin rasituksen tulevan rankaan... ei jalkaan .  Ja likka lepoon ja soitto fysioterapeutille.

Eka fyssari oli viime viikolla, mitään vakavaa ongelmaa ei ole. Jumeja kyllä oli, rangan liitoskohdat varsinkin (kaularangan ja rintarangan sekä rintarangan ja lannerangan). Jaloissa jumejä löytyi myös, "iskunvaimentimet" oli heikentyneet huomattavasti. Eli kyynär- ja värttinäluun välinen side oli molemmin puolin jumissa. Ilman huoltoa "iskunvaimentimet" ei toimi ja rasitus siirtyy ennenpitkää selkään. Onneksi ongelma selvisi jo tässä vaiheessa ja jatkan fysioterapiaa nyt jonki aikaa. Wilma on kovasti etupainotteinen ja se näkyy noissa ongelma paikoissa. Pitää treenata peppua kuntoon ja saada kroppa tasapainoon . Nyt sit ollaan agista tauolla hetki ja keskitytään kotona tottikseen... ja koulutöihin, jotka ahdistelee mua ihan liikaa .