Aikasemmissa treeneissa kaverit on toppuutelleet huonoista tyhjistä (vajaita pistoja ja töröttelyä). Kamu lukee mua niin hyvin et se on välillä vaikee saada irtoamaan tyhjälle... vaikka itselleni kuinka hoen et siellä se ukko on. Otettiin sit viimeks valmis rata pitkästä aikaa.

Luin koiraa (jotain järkeä mulla sentään on), Kamu valitsi hyvin selkeän puolen alotuksen oikealta ja se oli tyhjä... ja hieno tyhjä olikin. Toisesta kulmasta ukko sit löyty, haukkuja ei otettu kauheesti ettei intoudu syliin. Seuraava pisto oikealle keskelle ja Kamu teki upean laatikon... se olikin tyhjä  . Joo tiedän, ei sais olettaa... mut oletin kuitenki et siel on ukko. Onneks oli ohjaaja mukana, joka käski kehua koiraa ja jatkaa rataa. Vasen keskipisto ja siellä olikin ukko. Oikealle lähtein ennen kulmaa ja taas tuli laatikko ja ilman ukkoa. Lähetin sit viel uudestaan oikealle takarajaa pitkin, siellä se ukko on ja nyt nousi maalimies.

Oli yhtä ukkoa käyny nenällä tökkäsemässä ja lähellä haukkuu (korvatulpat kuulemma tarvis), mut muuten oli nätisti.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä treeni. Kamu teki todella hienon radan, uus paikka, uudet maalimiehet. Vielä se haukku kuntoon... se ei olekkaan se helpoin osuuus...