Ohjaustekniikka kurssi loppui mun osalta ja nyt siirryin Verokan hallitreeneihin Wilin kanssa.

Kauhulla odotin mitä halli tuo taas tulleessaan... Wilman hallinta on todella vaikeeta hallissa ja siihen olen joutunu keskittymään ihan toden teolla. Valmistauduin kovaan taistoon ekalla kerralla ja psyykkasin itseni jo ihan  överiks. Otin tiukan linjan, yhtään tiukkaa katsettakaan en hyväksynyt muihin koiriin. Tilanne saatiin hallintaan ja Wilma käyttäytyi hyvin. Toki vinguntaa radan vierellä oli, mut muuten käytös oli hyvää.

Rata oli meille hiukka haastava ja jätin suosiolla pois renkaan ja kepit. Niitä pitää viel ajaa sisään ennen radalle ottamista. Samoin viimeisistä esteistä en ole ihan varma oliko ne tarkoitettu noin. Me lopetettiin nro 15 jälkeen kun sain palkattua vasemmalle puolen. Uutena ohjauksena tuli leieröinti, joka olikin yllättävän helppo. Olisin uskonut et Wilma on vaikea saada ohittamaan este, mut likka on todella hyvin kuulolla ja seuraa mun ohjauksia... ei siis tarvi sit miettiä missä vika jos rata mättää

Toinen hallitunti meni käytöksen puolesta jälleen hyvin, mut rata taas ei. A-esteen alta meni putki S-mallisena, niin että putken pää oli esteen vieressä. Varmaan tuhat kertaa mentiin kyseinen kohta, putki vaan voittaa. Palkkasin pari kertaa hypyn jälkeen kokonaan vasemmalle, et sain huomion kiinnitettyä itseeni. Vasta sit onnistuin ohjaamaan oikealle esteelle. En osannut ohjata tarpeeks vasemmalle, pieni käännös ei Wilmalle riittänyt kun vaihtoehtona oli putki. Mut siitä selvittiin. Toinen ongelma oli hyppy nro 7, joka meni liian helposti väärältä puolen. Sama homma, muutaman kerran palkka vasemmalle puolen ennen estettä ja sit sain neidin kiertämään esteen. Takaakierrot on viime aikoina menny aika huonosti, niitä pitäs vissii harjotella lisää. Lopun eteenmenoon tarvittiin myös vahvistus, kun meinas kolmannella hypyllä loppua usko kesken. Kaveri radan päähän lelun kanssa ja sit lähetys. Ja yrittihän se neiti kiertää, mut saatiin kuitenki homma korjattua.