takana. Paljon on kaikkee tehty... joka päivä jotain pientä.

Kamulle olen ottanut namilla seuraamista ja peruasentoa pihalla. Suorassa on koko ajan ja ilman palkkaa on hienosti asennossa. Voip olla et poikittaminen alkaa kentällä kun palkkana on patukka/pallo ja into nousee. Enkä sit osaa vaatia sitä suoraa seuraamista. No jatkan tätä kotiopettelua, ei siitä haittaa ainakaan ole . Motivoivan esineruudun otin lenkillä pari päivää sitten. Yhdessä tallattiin poikien kanssa kaistale ja piilotin esineet mättään alle, Kamu siis näki esineiden laittamisen. Molemmat nosti hienosti ja ilo oli sanoinkuvaamaton kun sai patukan kanssa riekkua koko lenkin ajan .

Wilille tein jäljen alkuviikosta, n. 210 askelta. Kuivahko nurtsi, vastatuuli alussa, loiva kulma oikealle ja kaarre vasemmalle. Veto oli taas aika lujaa, ekan kulman jälkeen rauhottui. Vastatuuli taisi nostaa intoa pikkasen liikaa. Vedosta ja tuulesta huolimatta työ oli hyvää ja kulmakin mentiin tarkasti. Lopussa taas keppi ja siihen maate. Ihan ok, mut ei parasta työskentelyä totisesti. Välipäiviniä touhusin kiireen keskellä ja otin pariin otteeseen Wilmalle esineen ilmaisua keittiössä. Nopeesti tajusi homman nimen ja peppu tärisi, kun odotti lupaa edetä esineelle . Lauantaina sai Wilma toisen jäljen tuoreeseen nurmikkoon, 260 askelta. Kaarros vasemmalle, nurmipolun ylitys ja tiukka kulma oikealle. Tallauksen jälkeen oli jäljen alkuun ilmestynyt polkupyörä harha, viistosti jäljen poikki ja muutaman napun ehti varikset varastaa... prkl . Tuulta ei juurikaan ollut, jos vähän puhalsi niin myötä/sivusuunnassa. Ei ainuttakaan moittee sanaa tämän jäljen työskentelyssä! Harhat ei neitiä haittanneet, kulman ja kaarrokset meni kuin vettä vaan. Tahti oli tasaisen rauhallinen ja nenä tuhisi taukoamatta. Hmm.. rehevään, tuoreeseen nurmeen tehdyt jäljet ovat ensiluokkaista työtä, vähän kuivemmat sit nostaa vauhdin... pitää suunnitella...

Eilen pääsin ekaa kertaa hakukisoihin maalimieheksi. Oli todella opettavaista seurata sekä maalimiestyöskentelyä että pistotusta. Paljo opin kaikista osa-alueista, varsinkin kun kuunteli tuomarin kommentiti kisaajille. Näitä lisää .