Ei nyt oikein tämä treenipäiväkirja pysy ajantasalla.

Kamu on päässyt pari kertaa hakumetsään. Ukot nousee ja tyhjät menee, ei mitään ihmeellistä. Tottista on jauhettu sit enempi lenkiellä ja kotipihalla. Yritän korjata perusasentoa ja luoksetuloa. Eiköhän se siitä. Kamu on kyl nykyään enempi "isin poika"... miehillä on ihan omat jutut, enkä minä niihin kuulu .

Wilma teki toiset juoksunsa jo. Pikkasen teki Kamulla elämä tiukkaa mut yli päästiin ja nyt alkaa arki palautua normaaliin uomaan. Agi olikin siis tauolla hetken mut nyt käytin kentällä. Välistä vetoja ja takaaleikkausta harjoteltiin viimeksi. Alla radat.

      ja               

Tottiksessa ollaan tahkottu kotona noutoa ja luoksetuloa. Homma alkaa pikkuhiljaa sujua ja kapula tulee jo käteen asti. Isuminen pitää vielä hioa ja kasata homma yhteen. Jälkeä Wilma puksuttaa ilman sen ihmeempää ongelmaa, kepit ilmasee hyvin ja tahti on sopiva. Pituutta ei ole vielä kun 500m vanhentanut olen reilun tunnin verran. Harhoja on ollut satunnaisesti, jopa jälkikäteen päälle tallettu jälki ei ollut Wilmalle ongelma (kiitos vaan sille joka pellolle meidän jäljen päälle omansa tallasi, toivottavasti Wilma ei pahasti sotkenut heidän jäljestystään ). Hmm... ehkä mun pitää hommata isompi jälkipaalu joka näkyy kunnolla.