Vilma sai viimeksi jäljellä kaistaleen metsää. Muuten jälki oli pitkähköllä, märällä niityllä, 478 askelta, nameja ryppäinä 2-10 askeleen sarjoissa, suurin osa kuitenkin tyhjää. 4 kulmaa ja keppiä, vanheni n. 1h. Pelto oli mäessä ja keskellä peltoa kallioa, tuuli pyöri vähän hankalasti. Muutama samansuuntainen harha näytti olevan pellolla kun tallaus eteni. En  kuitenkaan näiden takia suunnitelmia muuta, Wilma ei harhoista tai tuulista kauheesti välitä .

Vauhtia oli juuri sopiva, myös tyhjillä, kulmat meni tarkasti. Kepit ok, kolmatta ei meinannut ilmaista millään, oli vähän erilainen esine. Pilleri purkki jonka sisällä oli namit. Tämän yli meinas paahtaa ja minun piti oikein tosissaan vaatia maate . Metsäpätkään laitoin namia joka askeleelle. Alusta muutos ei näkynyt neidin menossa mitenkään, varpujen kohdallla toki nenä nousi pikkasen. Metsä harjoitus jää nyt tähän, ainaoastaan jana opetetaan vielä syksyn aikana. Muuten jakekaan pellolla. 

Tottiksessa olen keskisttynyt intensiivisesti noutoon... se kun on NIIIIIIN vaikeeta . Tässä olen Kamua käyttänyt apuna, poitsu on päässyt paljon noutamaan kun Vilma seuraa vieressä . Kyllähän likka noutaa ja tuo käteenkin... mutta kun pitäisi samalla vielä istua. Ou nou... siis ei onnistu! Olen nyt ottanut sitä pitämistä ja istumista sekä erikseen istumaan siirtymistä kapula suussa. Nyt se sujuu, sit pitäis vielä yhdistää koko kuvio... mut en taida uskaltaa. "Joku muu" saa sen tehdä... kukahan sen tekis?

Agissa oli viimeks jos jonki näköstä ohjausta. Käytiin välistä vetoa, valssia, jaakotusta, sylkkäriä jne... mitähän kaikkee. Alla kuva perus radasta jota kyl mentiin vähän joka suuntaan. Wilma oli normaalia rauhallisempi ja tehtävät onnistui yli odotusten... kunhan mä en seonnut jalkoihini . Keinua otetaan nyt joka kerta jotta päästään tekemään se ilman avustajia