Kamu on päässyt jälleen hakuileen. Kyllä se työnsä muistaa, kun vaan pysyis aloillaan haukussa. Tässä siis tulee olemaan suurin työnsarka. Ilmasupainotteista treeniä pitää ottaa ja toistoja vaan paljon, jotta saadaan mies taas aloilleen ukolla. Etsimisessä ei ole ongelmaa.

Tottiskentällä ollaan nyt käyty joka viikko ja siellä Kamu toimii hyvin... kunhan minä toimin . Kasvattajalla viimeks meni mulla kaikki plörinäks ja Kamu alkoi heti pelleileen. Mut kivaa meil oli ja se on tärkeintä .

Wilman tottis on saanut uusia ulottuvuuksia. Kentälle menoa on otettu kotona päivittäin, siedättämällä neiti kontaktiin pannan laitossa. Tilanne on siirretty kentällä, tarkoituksena pitää virettä ja keskittymistä yllä kentälle menon aikana. Tiukkaa on meno, mut piru et neiti toimii hyvin!  Seuraaminen on todella intensiivistä ja keskittynyttä. Jättöliikkeet paranee pikuhiljaa ja esteitä on alotettu. Hypyssä on noudettu patukkaa, kapulaa ei kyl vielä siihen sotketa. Ja se nouto... mun ikuinen murheenkryyni!! Palikat on loksahtaneet paikalleen ja liike toimii . Paikalla makuuta tehdään viel kotona. Tuo vieteri pitää olla todella hyvin ajettu sisään ja nälkäinen et uskallan kentällä neidin makuuseen laittaa. Jos tätä ei tällä kertaa mokais kiireella .

Jälkeä on ajettu, hyvää ja vähän huonompaa. Mut kokonaisuudessaan se on todella hyvää tasao (ainakin mun mielestä ). Kasvattajalla otettiin ekat metäsjanat ja ne meni aikas hyvin. Tiina metsään töröttään lihapullan ja merkin kanssa, Wilma lähetyspaikkaan katsomaan ja heräileen ja sit heti pois (eli näki Tiinan metsässä... huuli pyöreenä katseli). Tiina läks käveleen lyhyen jäljen ja sit tuotiin Wili takas lähetykseen. Kun keskittyminen oli oikeassa suunnassa (eli missä oli juuri Tiinan nähnyt), lähetin jäljelle. Valjailla ja käskyllä neidin nenä menee maahan ja läks eteneen suoraan. Likka nosti jäljen, teki kulman, jätti lihapullan janan kohdalle ja ajoi jäljen . Jotenki kuvittelin sen olevan vaikeempaa. Näitä tehtiin muutama, parissa vähän pyöri, mut kaikki nosti ja jäljen veti hienosti. Aikas taitava tyty, minun pikkuinen vieteriapina .