Voi prkl näitä nettiyhteyksiä... Montakohan tekstiä olen jo kirjottanu, vain jotta ne katoaa tallen nus vaiheessa. Nyt siirryn Word pohjalle, jos joskus saisin treenipäiväkirjan ajantasalle. Eli lyhyesti miljoona eri treeniä!
 
Wilma on saanu pitkästä aikaa jäljestää. Viimeisin viikko sitten nurtsille, vanhentui 1h, 4 kulmaa, 1 piikki. 1 kaari, keppejä vain 2kpl, hiekkatien ylitys 2krt. Tyhjää on nykyään enempi kun nameja, eli namit toimii vain jarruna ja kulmissa. Tielle tuli taas harhat hetki ennen jäljestystä. Ekassa kulmassa teki silmukan ja pikissä etsi jälkeä 1m kaarella, jatkoi suoraan kun jäljen löysi. Muuten kaikki meni hyvin .
 
Kamu on hakuillut taas kerran viikkoon. Yritän selvittää ilmaisun ongelmia ja niissä ollaan tarkkoina. Viimeksi oli 5 pistoa joista 1 tyhjä. Haukkuja vain alotus, kunhan pysyy nätisti. Nyt ei ollu ongelmia.
 
Wilman agi kurssin kerta IV oli viikko sitten. Edellisellä kerralla häiriöt oli neidille alussa liian vaikeita, räyhääminen alkoi heti kunastuttiin ovesta halliin . En meinannut saada hallintaan ennenkuin pääsi radalle. Siihen räyhään puutuin nyt jo etukäteen ja homma toimikin paremmin. Rauhottui nopeemmin eikä rähjännyt, mut tiukkana jouduin oleen ekat 5min.
                      Radalla monta pistettä... ohjauksina uutena tuli tvist, vanhoja kerrattiin päällejuoksu, välistäveto ja niisto. Kaikkia ratoja ei tehty, mut ne mitä tehtiin päästiin reilusti eteenpäin. Suurin voitto on päällejuoksun onnistuminen. Harjoitusten selittäminen on liian vaikeeta, yritän saada ratakuvat, jos ne muistais jatkossakin .
 
Eilen oltiin tottisteleen molempien kanssa. Wilmalla toimii kaikki liikeet jo aika hyvin, kentälle siirtoa on tehty ja nyt saatiin häiriöä mukaan. Toiset koirat on aiheuttaneet pään kääntelyn ja tuijottelun, mut naksulla olen saanut sen jo aika hyvin pois. Kentälle mennään aina intensiivisesti seuraamalla ja se onkin meidän tärkein treeni. Otin seuraamista ja jättöliikkeitä, sekä pari luoksetuloa. Liikkeestä maahan menoa on otettu viimeks ja sitä nytkin tarjosi koko ajan. Vaan kun halusin istumista  ... pienellä avulla sain sit istumisen onnistuun ja sit jo ilman apua. Tein sit kaikki liikkeet helpotettuna, et onnistuvat häiriössäkin.
                      Kamulle otin koko sarjan, paitsi esteet (liian liukasta räntäsateessa). Meinaa edistää seuraamisessa, mut remmi auttoi tässä. Henkilöryhmän sain pitkästä aikaa ja sen huomas. Vällillä piti pälyillä tyyppejä, mut muuten hyvin. Palkkasin sit lihapullalla kontaktista ryhmässä ja otin homman uusisk, nyt ilman pälyilyjä. Loppuun eteenmeno maahanmenolla ja sit viel valmiin pallon kanssa.
Wilma pääs viel loppuun kentälle eteenmenon ja henkilöryhmän verran. Kaveri vei pallon kentän laitaan pidemmälle kun ikinä aikasemmin. Mut homman nimi oli selvä, kun Wilma näki pallon viennin. Henkiläryhmässä ei edes huomannut ihmisiä, oli todella tiivis kontakti... pallon taikaa.