Hetkeen en taas ole mitään kirjotellut, liikaa kiireitä.

Wilma teloi itsensä Agi-illassa ja seuraavissa treeneissä ja on ollut agista siitä asti tauolla. Pientä lihasjumia ja rangan liitoskohtien jäykkyyttä. Käytiin fysioterapiassa muutaman kerran ja ongelmat on nyt hoidettu. Jatkossa pitää olla tarkkana etupään rasituksen kanssa ja huoltaa lihaksia kotona paremmin (enempi hierontaa).

Ja kun kroppa saatiin kuntoon alkoi likalla juoksut . Ei siis vieläkään päästy ageileen. Jälkeä on tehty muutaman kerran, sään salliessa ja hyvää tasaista tahtia on menty. Lunta on tullu niin pirusti ettei hangessa viitsi kahlata ja jos ei sada lunta on kovat pakkaset. Nyt on tärppipäivät lähellä ja hajut kiinnostaa aivan liikaa. Kantapäänkautta eilen opin ettei kannata haastaa neitiä liikaa hormonipöllyissä.

Tein siis eilen jälleen kerran Ikean parkkikselle jäljen, tuttu paikka ja samat haasteet. Aavistuksen enempi oli tässä kohtaa harhoja ja yli ajavat autot sekoitti jälkeä vähän liikaa. Kauppa oli siis kiinni, muita häiriöitä ei sit ollutkaan. Hyvin neiti jäljesti juu... mut huonosti jäljen ajoi . Eli harhautui aivan liikaa jäljeltä ja meinasin pariin otteeseen heittää likan autoon . Joka kerta kun vaadin olemaan ”tarkkana” palasi jäljelle ja jatkoi hienosti etenemistä... kunnes taas jokin auton ura oli aivan liian vastustamaton . Esineet nousi ihan kohtalaisesti, paitsi nro 2. Yli meni ja sekoili jossain hajussa, korjasin ja lähetin uusiks. Merkkasi kyllä esineen selvästi mut ei ilmassut, jouduin komentamaan maate vissii kolme kertaa ja sittenkin meni poikittain ja laiskasti, ei kiinnostanut esine sitte yhtään. Olen tosi vaativa ja inhottava tiedän , siitä kepistä ei tullutkaan neidille palkkaa. Oli muuten eka palkaton keppi ikinä ja näin vaikeessa paikassa...MUTTA... jälkityö parani heti ja nyt ajettiin OIKEAA jälkeä . Loppu menikin paremmin, viimeisiä metrejä lukuunottamatta jossa meinas taas kadottaa ajatuksen. Mutta vaadin ja eteni kepille hyvin ja ilmaisi hienosti itse.

Vaikea paikka oli likalle ja huonosti meni. Kunnes aloin miettimään kokonaisuutta. Perkule sentään... harva koira olis edes päässy loppuun noin haastavassa pohjassa ja viel nostanut esineet . Eli kyl me sit biletettiin oikeen kunnolla pallon kanssa ja tehtiin reipas heittelylenkki pellolle. Mut nyt pidän jäljessäkin taukoa ja lenkkeillään vaan .